Hva får du som medlem hos oss. 

01. Forsikring 

Sammen med vår/våre samarbeidspartnere innen forsikring får våre medlemmer mulighet til å tegne Norges beste og rimeligste ansvarsforsikring og kaskoforsinkring for droner. 

02. Workshops og Bransjetreff

Vi ønsker at RPAS bransjen i Norge skal bli større og bedre. I den forbindelse vil vi arrangere flere faglig workshop´s og bransjetreff for våre medlemmer. Hvor alle medlemmer kan lære av hverandre ved å dele sine kunnskaper og erfaringer i tillegg til å møte likesinnede.  

03. Råd og Veiledning

Vårt styre samt videre team består av folk som har lidenskap for RPAS og som har jobbet med det i mange år. Vårt team vil gjerne dele sin kompetanse med våre medlemmer.

Styret samt videre team består av imøtekommende eksperter med bakgrunn fra blant annet regelverksarbeid, offshore/ onshore inspeksjoner, foto/ video, bedriftsutvikling  og ikke minst utdanning/kursing også innen RPAS. 

04. Gode Avtaler 

Vi jobber hele tiden med å få til de beste avtalene for våre medlemmer. Som medlem i Norges Droneforbund vil du få mulighet til å benytte deg av unike avtaler med våre samarbeidspartnere, NIM, Riscpoint, mm...

Som medlem kan du flagge å identifisere mulige fremtidige samarbeidspartnere. 

05. Felleskap

Uavhengig om du er privatperson, nystartet ENK (enkeltmannsforetak) med en liten drone eller stor bedrift med mange ansatte, som medlem i Norges Droneforbund er alle likestilte og er en del av vår store "familie".

Vårt viktigste mål er og blir å ivareta medlemmers felles operasjonelle interesser samt være og tilby en portal med arena slik at alle våre medlemmer kan bidra til sikker hverdagslig bruk og integrering av ubemannet luftfartøy sammen med allerede veletablert bemannet luftfart. 

06. ID kort

Alle medlemmer kan kjøpe ett ID kort/ pilotbevis fra oss som bevis på sitt medlemskap i forbundet. ID kort/ pilotbevis er personlig. Ønsker man flere ID kort til sine ansatte/ piloter, kommer det ett gebyr på 50kr/ kort.